Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

    UTVALDA KUNDEREfter två dagar med Helena Lehmus och Stockholm Sales Institute trillade polletten ner. Jag har arbetat med sälj i olika former under många år, även gått andra kurser. Dock jag har aldrig varit med om en sån djupgående och pedagogisk kurs, där man går igenom säljtekniker på ett så intressant och lättförståeligt sätt.

Genom att man dessutom får praktisera de övningar/tekniker man teoretiskt gått igenom samt att Helena skräddarsyr argument etc. efter kursdeltagarnas förutsättningar/bransch/behov – blir det lätt att applicera det man lärt sig när man sedan är ute och träffar kunder.

​Jag ger kursen 6 av 5! Tack Helena, nu känner jag mig som en ännu bättre säljare! ” 


Paulina Rickberg Wallde

Sales Rep. Sweden, Ilse Jacobsen A/S" Tack Helena Lehmus och Stockholm Sales Institute för en otroligt givande helg! Vi var sju stycken personer som arbetade med försäljning på ett eller annat sätt och under två dagar gick igenom försäljningstekniker- och metoder, lärde oss om köpsignaler, kundens känslostege och hur man tacklar invändningar och kommer till avslut.

En sådan här kurs och lärare har jag letat efter i två år. Två år! Och nu ser jag för första gången med glädje och spänning fram emot att få ringa säljsamtal på måndag.

 Rekommenderar framför allt alla entreprenörskollegor och egenföretagare att investera i en utbildningshelg hos Stockholm Sales Institute. Jag går i god för att ni kommer bli mer än nöjda! "


Lisa Evertsson Norrevik

VD & grundare, Storyspot AB”Helt ny i säljbranschen fick jag förmånen att gå Stockholm Sales Institutes utbildning i försäljning och förhandlingsteknik. Utbildningen överträffar helt de förväntningar jag hade innan.

Helena tar med deltagarna genom hela säljprocessen från förberedelser till avslut, de olika momenten gås noga igenom teoretiskt och varvas med praktiska övningar. Detta gör Helena med ett stort engagemang och på ett mycket personligt sätt. De små utbildningsgrupperna gör att det blir ett bra flow och en givande diskussion runt alla delar i processen.

​Jag kommer ha stor nytta av dessa kunskaper i min nya tjänst. Jag ger mina varmaste rekommendationer till kollegor i branschen, och 5 guldstjärnor till Helena. Tack! ”


Johan Eklund

SI-RSS, Siemens AB" Efter utbildningen med Helena har vi direkt ökat vårt tempo och fokus på försäljning. Vi har hittat ett gemensamt säljspråk i teamet och ökat vår träffsäkerhet helt klart.

Helena har ett skönt perspektiv på sälj; en kombo av sylvass säljare och lyhörd människa. Hon har lyckats ge oss ett recept på framgång som vi kan följa. Tack! "


Anna Bojlert, VD & grundare

Beminded AB"  Helena och Stockholm Sales Institute bjöd på två riktigt bra utbildningsdagar under en helg i november. Har arbetat med försäljning i flera år, men rekommenderar verkligen dig som är intresserad av att vässa dina säljtekniker att gå utbildningen. 

Helena är en oroligt engagerad kursledare som blandar teori med praktiska övningar där hon lyfter fram utmaningarna hos varje person på ett pedagogiskt sätt. Jag är helt övertygad att de verktyg jag tog med mig från utbildningen kommer hjälpa mig i min säljprocess och göra mig till en bättre förhandlare. "

Jesper Folkesson, Kundansvarig, Mild Media AB 


Det var som att få luft under vingarna!

Helena är en superengagerande utbildare som med små knep ökade vår kunskap och förståelse för försäljning bara inom några minuter. En fantastisk dag med enormt mycket användbar information och taktik! ”


Ida-Maria Tjäder

Marknad & försäljning, Itri Service AB